Noi dezvăluiri din cazul Victor Piţurcă! Anunţ uluitor despre fostul selecţioner: ‘Se întâmplă să intri în jocuri’

Noi dezvăluiri din cazul Victor Piţurcă! Anunţ uluitor despre fostul selecţioner. După ce a fost reţinut de DNA 24 de ore, antrenorul a fost pus sub control judiciar. Piţurcă nu este de acord cu decizia pe care deja a contestat-o.

Acum, Victor Piţurcă este apărat de cei din lumea fotbalului. Fostul preşedinte de club, Dinu Gheorghe a a vorbit despre acest caz.

Noi dezvăluiri din cazul Victor Piţurcă!

Fostul selecționer, Victor Piţurcă, a fost audiat și reținut de către DNA într-un dosar care vizează mai multe achiziții efectuate pe perioada pandemiei de COVID-19. Dinu Gheorghe i-a acordat antrenorului prezumția de nevinovăție și a anunțat că îi este alături până în momentul în care se va lua o decizie finală, conform prosport.ro.

Dinu Gheorghe susține că nu-l poate asocia pe Pițurcă cu o asemenea faptă. Spune nu ar fi genul de persoană care să se implice în astfel de practici. „Este neplăcut pentru familia Pițurcă, îmi pare rău pentru ei. Pentru mine, primează în momentul ăsta și sper că pentru toată lumea care e implicată și anchetează cazul, prezumția de nevinovăție.

Mi-e greu să trag o concluzie acum sau să am o părere despre acest subiect. Toate informațiile pe care le avem sunt cele care au apărut în presă, pe surse și alte date de la organele de anchetă.

Deocamdată, eu zic că e în faza de început toată povestea și să mai așteptăm să vedem ce ne vor spune anchetatorii, ce va mai apărea în media și după aceea poate să tragem o concluzie cât de cât.

Eu sper ca ei să fi rezolvat problemele, de-a lungul timpului, în mod corect. Se mai întâmplă și când ești corect să mai intri în jocuri din astea ca victimă colaterală. Eu îl știam pe Pițurcă un om echilibrat și nu îl văd riscând la modul ăsta. Le doresc să nu pățească nimic, dar să așteptăm.

Mie mi-e foarte greu să trag o concluzie. Sigur, așa sună urât cu reținerea membrilor familiei. Numai în locul doamnei Pițurcă să nu fii”, a spus Dinu Gheorghe, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed