Cu cine se iubește fosta soție a lui Francesco Totti. Ilary Blasi a decis să facă totul public. Foto

Divorțul dintre Francesco Totti și Ilary Blasi a fost pe primele pagini ale tabloidelor săptămâni întregi. După o căsnicie de 17 ani cei doi au decis să se despartă. La finalul anului trecut, fostul fotbalist s-a afișat cu nou sa iubită. Acum a venit și rândul prezentatoarei să-l prezinte pe bărbatul alături de care și-a refăcut viața.

Ilary Blasi trăiește o poveste de dragoste cu Bastian Muller, un om de afaceri din Germania. Cei doi au fost într-o scurtă vacanță la Paris, iar blondina a postat câteva fotografii.

După escapada în Franța blondina a pleca la ski.

Blasi și Francesco Totti împart o avere fabuloasă

Totti și fosta sa soție au ajuns la tribunal, după ce fostul internațional a refuzat să plătească o pensie de peste 37.000 de euro lunar. Acesta a transmis că va plăti 7.000 de euro pensie alimentară pentru cei trei copii. După ce Totti a refuzat să-i dea suma pe care o cerea, blondina a făcut mai multe declarații amenințându-și fostul soț.

„Mi-am protejat întotdeauna copiii și voi continua să îi protejez. Știu lucruri care ar putea ruina aproximativ cincizeci de familii”, a spus Ilary Blasi, conform Corriere della Sera.

Totti a acuzat-o pe Ilary de infidelitate și a vorbit despre trauma prin care a trecut.

”Mai fuseseră zvonuri în trecut, atât despre ea, cât și despre mine. Însă fuseseră doar zvonuri. Acum aveam dovada, faptele. Asta m-a făcut să cad în depresie. Nu mă mai puteam preface că nu se întâmplă nimic, nu mai eram eu. Am reușit să ies datorită lui Noemi”, a declarat Francesco Totti.

Cei doi au avut împreună o avere de aproape 100 de milioane de euro. Fostul jucător al celor de la AS Roma ar fi încasat 84 de milioane de euro din drepturi de imagine și salarii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed