Apariţie fabuloasă a lui Francesco Totti în plin scandal! Împăratul roman şi-a prezentat noua iubită. Divorţul de Ilary Blasi îl va costa scump / Foto

Apariţie fabuloasă a lui Francesco Totti în plin scandal! Împăratul roman şi-a prezentat noua iubită. Divorţul de Ilary Blasi îl va costa scump. Legenda celor de la AS Roma a fost surprins alături de noua sa cucerire.

Francesco Totti şi prezentatoarea TV, Ilary Blasi au decis să divorțeze, după un mariaj de 17 ani. Legendarul fotbalist al Romei nu a stat degeaba.

Apariţie fabuloasă a lui Francesco Totti în plin scandal!

Francesco Totti s-a afișat cu noua iubită, Noemi Bocchi, la evenimentul Globe Soccer Awards 2022. Gala de la Dubai marchează prima apariție oficială a cuplului. Cei doi au fost în centrul atenției. Jurnaliștii au remarcat din nou asemănarea fizică dintre Ilary Blasi și Noemi Bocchi.

„Cupa Mondială fără Italia este precum Roma fără Colosseum. Este o situație neobișnuită pentru noi, italienii. Totuși, Cupa Mondială rămâne o competiție importantă, cu echipe foarte bune.

Franța, Brazilia, Argentina, Germania, Spania, toate au șanse să câștige trofeul. Nu cred că este o singură favorită, orice se poate întâmpla la Cupa Mondială. În plus, faptul că se joacă în noiembrie și decembrie, nu știu care este starea fizică a jucătorilor”, a spus Totti, conform Gazzetta dello Sport.

Scandal total cu Ilary Blasi

Francesco Totti și Ilary Blasi se luptă acum în tribunale. Cei doi au împreună 3 copii, Cristian, Chanel și Isabel, iar averea pentru care se bat e una uriaşă. Este vorba de peste 100 de milioane de euro. Din salarii și drepturi de imagine, fostul fotbalist italian ar fi încasat 84 de milioane de euro.

Ilary și Francesco au ajuns la tribunal, după ce legendarul fotbalist al Romei a refuzat să-i plătească fostei soții o pensie alimentară de 37.500 de euro pe lună. Ilary Blasi a făcut declarații amenințătoare. „Întotdeauna mi-am protejat copiii și voi continua să-i protejez. Protecția copiilor mei este pe primul loc, fiecare este responsabil pentru acțiunile lui. Am văzut în ultimii ani lucruri care ar putea distruge vreo 50 de familii”, a spus Ilary Blasi, conform , Corriere dello Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed