Scandalul dintre Francesco Totti și fosta sa soție a luat amploare. Suma fabuloasă pe care o cere Ilary Blasi: ‘Știu lucruri care ar putea distruge vreo 50 de familii’

Ilary Blasi nu se lasă. Vrea cu orice preț să obțină o sumă fabuloasă de la Francesco Totti.

Fostul internațional și soția sa au anunțat că vor divorța după 17 ani de căsnicie. Relația nu mai mergea de mai bine de un an, așa că a fost doar o chestiune de timp până când cei doi au anunțat oficial că divorțează.

Cei doi se vor întâlni la tribunal după ce Totti a refuzat să-i plătească blondinei sale pensie alimentară în valoare de 37.500 de euro pe lună. Aceasta a solicitat 20.000 de euro pentru ea și 17.500 de euro pentru cei trei copii, potrivit celor de la Football Italia.

Fotbalistul s-a înfuriat cumplit, acesta dorind să achite 7.000 de euro lunar pentru copii și niciun ban pentru fosta soție.

Ilary Blasi nu se lasă însă și l-a amenințat public pe fostul jucător al Romei. Aceasta spune că în cazul în care nu va primi suma de bani cerută, va dezvălui lucruri care ar putea distruge mai multe familii.

„Întotdeauna mi-am protejat copiii și voi continua să-i protejez. Protecția copiilor mei este pe primul loc, fiecare este responsabil pentru acțiunile lui. Am văzut în ultimii ani lucruri care ar putea distruge vreo 50 de familii, a spus Ilary Blasi.

De ce se despart Ilary Blasi și Francesco Totti

Francesco Totti a dezvăluit că a descoperit mai multe mesaje în telefonul fostei sale jumătăți din care și-a dat seama că aceasta a avut o relație cu un alt bărbat. Fotbalistul ar fi intrat în depresie. Cea care l-a ajutat să-și revină a fost Noemi Bocchi, actuala iubită a fostului internațional italian.

”Mai fuseseră zvonuri în trecut, atât despre ea, cât și despre mine. Însă fuseseră doar zvonuri. Acum aveam dovada, faptele. Asta m-a făcut să cad în depresie. Nu mă mai puteam preface că nu se întâmplă nimic, nu mai eram eu. Am reușit să ies datorită lui Noemi”, a recunoscut Francesco Totti.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari