Criză de nervi a lui Croitoru după înfrângerea cu Petrolul! S-a accidentat la mână și s-a dezlănțuit la adresa adversarului: `O operă: moartea fotbalului în mai multe acte`!

Marius Croitoru și-a ieșit din minți imediat după ce arbitrul a fluierat finalul partidei cu Petrolul și a consfințit astfel înfrângerea Craiovei.

Până acum, FCU are trei înfrângeri și un egal și doar două victorii în 6 partide, iar Croitoru n-a mai rezistat. A dat cu pumnul și s-a rănit la mână, în timp ce patronul Adrian Mititelu era stană de piatră în lojă.

”E greu să-mi găsesc cuvintele după acest meci. De fapt, nu un meci, o operă: Moartea fotbalului în mai multe acte. Singurul vinovat sunt eu pentru că nu am câștigat. O echipă care nu a jucat nimic pleacă de aici cu trei puncte… Am mai văzut echipe de astea care au ținut-o așa un an de zile, apoi a fost mai nasol.

Bravo lor, au știu pentru ce au venit. A fost o seară în care fotbalul a pierdut. S-a mai întâmplat asta prin anii 80. Jucătorii au încercat să facă ce le-am zis, din păcate, există și astfel de momente.

Ce să analizez? Mi-e greu să găsesc vinovați pentru că băieții nu sunt, au dat totul. Până la urmă suntem echipă mare, bună, putem câștiga în fața multor echipe.

Personal, m-aș simți penibil să mă bucur așa după un antrenament fizic. Meciul ăsta a fost un antrenament. Eu nu le-aș da voie elevilor mei să se bucure așa după un astfel de meci. Prefer să pierd decât să câștig așa. Sunt convins că ne vom învăța lecțiile”, a declarat Marius Croitoru la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari