Cosmin Olăroiu s-a îmbogățit! Prima uriaşă pe care o va încasa după ultimul trofeu. E de neimaginat

Cosmin Olăroiu s-a îmbogățit. Va primi o primă uriaşă după ce Al-Sharjah a câștigat Cupa Președintelui Emiratelor Arabe Unite.

Antrenorul român și jucătorii său au fost primiți la palatul șeicului pentru a fi premiați.

Cosmin Olăroiu s-a îmbogățit

Echipa antrenată de Olăroiu a câștigat finala cu Al Ain, după executarea loviturilor de departajare, 1-1, (14 – 13 d.l.d). Anul trecut Al-Sharjah câștiga același trofeu, după ce a luat și Supercupa Emiratelor Arabe Unite.

Dr. Sultan bin Muhammad Al Qasimi i-a primit pe fotbaliști la palatul său și a anunțat că a dat clubului 2,5 milioane de euro.

După ce a cucerit Cupa Președintelui din Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu (53 de ani) a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Antrenorul român spune că are probleme medicale și este posibil să se retragă din fotbal. 

„Trebuie să văd dacă pot continua sau nu. Trebuie să fac niște controale. Am anumite probleme la coapsă și nu pot merge bine. Nu-mi pot face munca așa cum vreau”, a spus românul, potrivit presei din Emirate.

Jurnaliștii spun însă că Olăroiu ar fi primit o altă ofertă.

„Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecționerul echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite, pe lista alcătuită de Federația de Fotbal”, susțin arabii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed