Continuă plecările din Superliga! Un alt antrenor și-a anunțat demisia. Echipa va avea mari probleme

Continuă plecările din Superliga! Un alt antrenor și-a anunțat demisia. Echipa va avea mari probleme. Este anunțul momentului.

Superliga mai pierde un antrenor! Este vorba despre Ioan Ovidiu Sabău, care și-a anunțat demisia de la U Cluj.

Continuă demisiile din Superliga

Continuă demisiile din Superliga! Ioan Ovidiu Sabău și-a anunțat demisia de la U Cluj. Tehnicianul a salvat în acest sezon echipa de la retrogradare și a ajuns alături de „șepcile roșii” până în finala Cupei României.

Totuși, acesta a decis să nu mai continue ca antrenor la formația din Cluj, invocând motive medicale.

„Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Nu renunț la cariera de antrenor.

Luăm în calcul să rămân în cadrul clubului să mă ocup de Liga 3, acolo unde voi încerca să ajut tinerii pentru prima echipa. Sunt doar la nivel de discuții. Nu la nivel de decizii”, a declarat Sabău.

Totuși, se pare că acesta este aproape să ocupe o poziție administrativă în cadrul clubului. Acum, oficialii celor de la „U” caută un alt tehnician, înaintea perioadei de pregătire premergătoare sezonului viitor.

U Cluj a transferat un atacant

U Cluj a transferat un atacant! Este vorba despre Daniel Popa, fostul fotbalist al celor de la Chindia Târgoviște, formație retrogradată în liga secundă.

„În primul rând am venit aici pentru suporteri. Universitatea are o galerie extraordinară. Am fost convins şi de oamenii din conducere, care m-au dorit foarte mult.

Sper ca suporterii să fie alături de noi începând cu noul sezon, să vină în număr cât mai mare la stadion, aşa cum o fac de obicei. Îmi doresc mult să ne susţină pentru că vom da totul pentru a face un sezon bun. Scopul meu este să îmi ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele”, au fost primele cuvinte ale lui Popa, în tricoul formației ardelene.

În acest sezon, Daniel Popa a reușit un total de 10 goluri și 4 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed