Ioan Ovidiu Sabău, discurs dur la adresa elevilor săi: ‘Ne considerăm mai buni decât suntem’

U Cluj a pierdut meciul cu UTA Arad, scor 0-2, iar Ioan Ovidiu Sabău și-a luat la țintă elevii. Antrenorul a fost nemulțumit și le-a spus că nu ar trebui să se considere mai buni decât sunt. Clujenii au ratat șansa de a urca pe locul doi.

”Am arătat și noi, ca și UTA, atunci când ne era teama că putem retrograda, am avut rezultate bune. Am început să ne considerăm mai buni decât suntem și am uitat că noi am obținut rezultatele având o atitudine bună și pregătindu-ne foarte bine. Din punct de vedere moral ne-am dorit foarte mult și nu ne-a fost teamă de eșec.

Clar, astăzi UTA a fost mult peste noi. Ne-am prezentat foarte modest, s-a văzut acest lucru, mai ales la început când UTA nu ne-a pus probleme. În loc să atacăm poarta, noi nu ne-am asumat, s-a văzut timiditatea, lipsa de încredere.

Eu cred că încă nu au înțeles că putem mai mult, că trebuie să ieșim din acea zonă de confort, să avem continuitate în rezultate, dar și în evoluții și atitudine. Avem aceste meciuri bune în care ne pregătim bine, după care intervine această relaxare de neînțeles, efectiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv și echipele toate sunt acolo, chiar și Mioveniul. Nu am înțeles de ce vrem să ajungem într-o situație așa de critică, unde ne este foarte greu. Eu cred că am jucat bine în anumite momente și am câștigat respectul.

E de la mental, adică, ai meciuri bune, arăți foarte bine și acum te prezinți așa. Eu îi pregătesc, eu fac schimbările și îmi asum, dar cred că trebuie să facem ceva diferit”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed