Pleacă de la Sepsi Cristiano Bergodi?! Anunţul antrenorului după finala cu U Cluj. Viitorul său, în ceaţă

Pleacă de la Sepsi Cristiano Bergodi?! Anunţul antrenorului după finala cu U Cluj. Viitorul său, în ceaţă. Echipa covăsneană a câştigat a doua Cupă a României consecutivă, dar viitorul este incert.

Cristiano Bergodi a scris istorie la Sepsi. Într-un an şi 8 luni a luat trei trofee. Două Cupe şi o Supercupă.

Pleacă de la Sepsi Cristiano Bergodi?!

Cristiano Bergodi ar urma să-şi decidă viitorul la Sepsi peste două zile. Vineri va avea o discuţie cu cei din conducere. Se pare că, mai degrabă, va pleca. Liviu Ciobotariu ar fi prima opţiune a covăsnenilor. „Vom vedea cu conducătorii ce va fi. Eu sunt bucuros că s-a făcut mult la Sf. Gheorghe.

În doi am am câştigat 3 trofee. Nu am ofertă aşa importantă, dar vom discuta cu clubul. Nu pot spune nimic. E o provocare Europa. Am trecut de un tur preliminar. Nu e uşor, suntem la Sepsi. Ar fi frumoasă întâlnirea cu Gică Hagi, dar vedem. Vom avea o discuţie cu conducătorii. Un club unde am stat foarte bine”, a spus Cristiano Begodi, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Bergofi a recunoscut că a avut noroc. Sepsi ar fi putut pierde finala. „U Cluj a jucat un meci foarte bun, mai ales în prima repriză. Am început bine la început, dar ei au continuat şi mai bine. Am jucat pe contre şi nouă nu ne prieşte asta. Au avut două bare. La pauză am vorbit cu ei, am echilibrat. Am cerut o pastilă de durere de cap. L-am felicitat pe Neluţu Sabău că au făcut un meci foarte bun. La penalty asta e. Important e că am câştigat finala”, a mai spus antrenorul italian.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed