Ciprian Tătărușanu a fost scos din poarta lui AC Milan. Ce se întâmplă cu portarul român. Fanii italieni nu-l mai vor la echipă

Ciprian Tătărușanu și-a pierdut postul de titular în poarta celor de la AC Milan, chiar dacă Mike Maignan nu s-a refăcut după accidentarea suferită.

Italienii au încercat să-l aducă pe Marco Sportuello, dar transferul nu va fi posibil decât la vară. Astfel, fostul portar al naționalei României și-a pierdut locul în fața lui Antonio Mirante (39 de ani), acesta având o prestație foarte bună în cantonamentul din Dubai.

A fost integralist în amicalul Liverpool – AC Milan și va fi în poarta italienilor și astăzi în partida cu PSV, asta în timp ce Tătărușanu este anunțat rezervă.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că meciul de astăzi va fi decisiv pentru viitorul portarului român. În cazul în care Antonio Mirante va face o figură frumoasă va fi de acum preferat în detrimentul lui Ciprian Tătărușanu.

Fostul portar al naționalei României a apărat poarta celor de la AC Milan în 12 meciuri și a primit 12 goluri.

Fanii, mesaje dure pentru Ciprian Tătărușanu

Nici fanii nu-l mai vor pe român la echipă.

„Trebuie să îi redăm lui Tătărușanu vederea pe care o avea înainte să se opereze”, a scris un fan.

„Singurul motiv pentru care ne cereți bani să vedem acest meci ar trebui să fie folosirea lor pentru rezilierea contractului lui Ciprian Tătărușanu”, a notat un alt italian.

„Plătim taxa de a-l avea în poartă pe Tătărușanu. Cel mai slab din istorie”, a fost un alt comentariu la adresa românului.

Ciprian Tătărușanu mai are contract până în 2023 și cel mai probabil nu va fi prelungit.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed