Ce i se pregătește lui Ciprian Tătărușanu. Anunțul de ultimă oră făcut de italieni

Ciprian Tătărușanu are zilele numărate la AC Milan. Se pare că fostul portar al naționalei României va juca ultimele meciuri pentru italieni și va fi titular în condițiile în care Mike Maignan nu este refăcut după accidentarea suferită.

Acesta ar putea reveni pe 18 ianuarie, iar până atunci AC Milan va disputa patru meciuri cu Salernitana, Roma, Lecce și cu Torino în Cupa Italiei. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că acestea ar putea să fie ultimele partide pentru român la AC Milan. Contractul lui Tătărușanu expiră la finalul anului și se pare că șefii clubului nu doresc să-l prelungească.

În locul portarului român ar fi preferat Marco Sportiello de la Atalanta, mutarea putându-se realiza în această vară.

Ciprian Tătărușanu a evoluat în 12 meciuri în acest sezon pentru AC Milan, dar doar în patru nu a luat gol.

Și cei de la Calcio Mercato anunță că AC Milan nu îl mai dorește pe Tătărușanu.

„Următoarele luni vor fi ultimele pentru Tătărușanu cu rossonerii. Portarul român va spune la revedere clubului, iar Sportiello îi va lua locul. Efectul absenței lui Maignan se resimte în acest clasament, întrucât primul loc este ocupat, în mod surprinzător, chiar de către înlocuitorul lui. Este vis sau realitate?

Totuși, paradoxal, conform cifrelor, românul s-a descurcat chiar mai bine decât titularul de drept”, a scris Calcio Mercato.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed