Dezvăluirea momentului despre Ciprian Tătăruşanu! Este răsturnare totală de situaţie. S-a aflat ce se întâmplă cu portarul român

Dezvăluirea momentului despre Ciprian Tătăruşanu! Este răsturnare totală de situaţie. S-a aflat ce se întâmplă cu portarul român. Chiar de Sărbători, presa din Italia face un anunţ uriaş.

Ciprian Tătăruşanu ar putea să rămână la AC Milan. Chiar dacă se spunea că acesta este pe picior de plecare, lucrurile n-ar sta deloc aşa.

Dezvăluirea momentului despre Ciprian Tătăruşanu!

Ciprian Tătărușanu are șanse să prindă în continuare meciuri în poarta lui AC Milan. Titularul de drept Mike Maignan nu a reușit să se recupereze în termenul estimat inițial.

Planul inițial al milanezilor era să îl transfere gratis pe Marco Sportiello la finalul sezonului, ca rezervă pentru francez. După ce a ajuns la un acord cu portarul lui Atalanta, situația lui Maignan a dat planul peste cap, conform milanlive.it.

După ce a aflat că revenirea lui Maignan întârzie, AC Milan a încercat să îl aducă pe Sportiello mai devreme. Gruparea din Bergamo a decis să nu îl cedeze în ianuarie, iar mutarea a intrat momentan în impas.

Astfel, Tătărușanu poate continua o perioadă între buturile porții lui AC Milan. Românul se află pe locul secund în ierarhia portarilor, în timp ce Mirante este opțiunea a treia.

Alternativ, AC Milan mai are o opțiune: Alessio Cragno, împrumutat momentan de la Cagliari la Monza. Aducerea lui este, însă, complicată, deoarece milanezii trebuie să obțină acordul ambelor cluburi.

În meciul amical cu Arsenal, scor 1-2, Tătărușanu a primit un gol direct din lovitură liberă și altul deviat. Românul nu a putut interveni la niciuna dintre reușite, iar italienii nu l-au menajat deloc pe rețelele sociale. „Singurul motiv pentru care ne cereți bani să vedem acest meci ar trebui să fie folosirea lor pentru rezilierea contractului lui Ciprian Tătărușanu”, i-a transmis un suporter milanez echipei sale.

„Trebuie să îi redăm lui Tătărușanu vederea pe care o avea înainte să se opereze”, a spus altul.

„Suntem pe locul 2 în campionat și ne batem la titlu cu Tătărușanu în poartă, Pioli este un geniu”, a remarcat alt microbist.

„Plătim taxa de a-l avea în poartă pe Tătărușanu. Cel mai slab din istorie”, a fost un alt comentariu negativ la adresa românului.

„Cum mai poate fi Ciprian Tătărușanu la AC Milan? Un adevărat dezastru”, a completat alt suporter.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed