Mario Iorgulescu, mesaj halucinant. Ce a putut să posteze fiul președintelui LPF. Toată lumea a rămas şocată

Mario Iorgulescu încearcă prin orice mijloace să scape nepedepsit după ce a provocat un accident rutier în 2019, în urma căruia a murit un tânăr. Fiul lui Gino Iorgulescu a plecat în Italia la două săptămâni după nefericitul eveniment, iar de atunci nu s-a mai întors.

Acesta spune că este internat într-o clinică de psihiatrie și încă are nevoie de tratament. Acum, Mario Iorgulescu a făcut un apel către autoritățile române. Tânărul a explicat de ce nu s-a prezentat la proces și spune că vrea să renunțe la cetățenia română.

„Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om. Că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum. Dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea.

Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba”, a spus Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu: „Nu vă este rușine?”

„Legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?”, a mai scris Mario Iorgulescu într-o postare de pe Instagram.

Ulterior, postarea a fost însă ștearsă. Apoi au fost postate alte mesaje.

„Doamne, te rog să mă ierți! Dacă Dumnezeu mă poate ierta, atunci o puteți face și voi. Îmi pare rău. Doamne, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am făcut, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am spus. Dar, cel mai important, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am gândit. Amin”, a fost un alt mesaj postat pe Instastory.

În urmă cu o săptămână, Gino Iorgulescu a vorbit despre fiul său.

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat președintele LPF pentru playtech.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari