Cea mai frumoasă sportivă, implicată într-un scandal uriaş! Ce a putut să îi facă un fan. Imaginile au devenit virale / Video

Cea mai frumoasă sportivă a fost implicată într-un scandal uriaș! Un fan i-a adresat o întrebare total nepotrivită. Răspunsul vedetei s-a viralizat imediat.

Fosta jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac, a publicat pe rețelele de socializare un videoclip provocator. Fanii acesteia au reacționat imediat, unul dintre ei adresându-i o întrebare indecentă

Cea mai frumoasă sportivă, apariție incendiară

Cea mai frumoasă sportivă a avut o apariție incendiară. În clipul postat pe contul său de Twitter, Paige apare îmbrăcată sumar și cu decolteul la vedere. Aceste imagini au încins rapid imaginația fanilor.

Reacțiile au fost diferite, unii fani fiind însă nemulțumiți de apariția fostei jucătoare de golf.

„Este revoltător! Lecții de golf în lenjerie? Cine plătește pentru așa ceva este la fel de nociv ca ea! Este revoltător!”, a reacționat unul dintre următorii lui Paige.

Paige Spiranac nu s-a lăsat mai prejos însă. Aceasta i-a răspuns ironic, explicându-i printr-o fotografie ce înseamă cuvântul „lenjerie”.

„Mulțumesc Larry! (n.r. numele fanului). Știu că nu ai văzut niciodată, dar aia nu e lenjerie. Asta e.”.

Totuși, pe lângă reacțiile pozitive sau negative, lui Paige i s-a adresat și o întrebare de-a dreptul indecentă. Un fan curajos a ținut să o întrebe pe cea mai frumoasă sportivă dacă sânii ei sunt într-adevăr reali.

„Sânii tăi sunt reali? Oricum, sunt fabuloși”, a reacționat curajosul fan la postarea lui Paige.

Aceasta i-a răspuns într-un mod surprinzător, fără a părea afectată de curiozitatea fanului.

„Este cea mai întâlnită întrebare. De obicei, nu răspund direct, dar astăzi o voi face. Da, sunt reali”, a reacționat fosta jucătoare de golf, la comentariul fanului.

Paige Spiranac are aproximativ 3,3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Datorită numărului mare de urmăritori, se estimează că o singură postare îi generează încredibila sumă de 11.000 de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari