Ce lecție de fair play! Nadal se bucură că Djokovic este la Australian Open și îl consideră favorit!

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, începe luni, 16 ianuarie. Iar deținătorul celor mai multe titluri de Grand Slam de pe tabloul masculin (n.r. 22), Rafael Nadal, a oferit tuturor o lecție de fair play.

Spaniolul se bucură că, de data aceasta, sârbul Novak Djokovic va lua parte la turneul de la Melbourne. „Tenisul este întotdeauna mai bun atunci când pe teren sunt cei mai buni jucători. Ceea ce s-a întâmplat nu a făct bine sportului nostru. Însă aparţine trecutului.

Roger (Federer) nu mai joacă, şi eu am ratat turnee de grand slam din cauza accidentărilor, anul trecut Novak nu a putut juca în Australia… A trecut totul. Acum, Novak va putea juca la Melbourne. Este cea mai bună veste posibilă. Mă bucur pentru el, pentru turneu şi pentru fani”, a spus Nadal.

Care și-a lăudat rivalul. „Djokovic a obţinut nişte rezultate excelente la sfârşitul anului trecut şi a început cu victorii în acest sezon. Australian Open este un turneu la care a avut întotdeauna succes. Anul acesta cred că el este marele favorit.

Sigur, dacă Djokovic va câştiga turneul, îl voi felicita, ar realiza ceva istoric. Oricum, viaţa mea nu se va schimba cu nimic”, a spus Nadal, potrivit France24.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari