Ce i-au făcut azerii lui Adrian Mutu. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Decizia care îl va enerva grav pe Briliant

Ce i-au făcut azerii lui Adrian Mutu. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Decizia care îl va enerva grav pe Briliant. În urma rezultatelor slabe de la începutul acestui sezon, şefii lui Neftchi Baku s-au sesizat.

Adrian Mutu nu are parte de un debut prea bun pe banca lui Neftchi Baku. A ajuns deja la 5 meciuri la rând fără victorie pe banca azerilor.

Ce i-au făcut azerii lui Adrian Mutu.

Acum, şefii lui Neftchi Baku au decis să-l aducă pe Sanan Gurbanov, care va ocupa rolul de antrenor secund. Tehnicianul a oferit și primele declarații din noua postură și a avut doar cuvinte de laudă la adresa „Briliantului”, pe care l-a descris ca fiind un antrenor exigent și disciplinat, conform sportinfo.az.

„Mutu preferă jocul de atac. Este un antrenor exigent și disciplinat. Foarte atent. Toată lumea îi cunoaște trecutul fotbalistic. A jucat în mari cluburi europene, a lucrat cu antrenori cunoscuți și a învățat multe de la ei. Poți învăța ceva de la Mutu în fiecare exercițiu.

Își dorește ca Neftchi să joace un fotbal dominant, să-și facă stilul acceptabil pentru toți adversarii. Lucrează pentru asta în fiecare zi. Desigur, este de datoria noastră să-l ajutăm la fiecare pas, să-și îndeplinească sarcinile la un nivel înalt.

Să ajungi la Neftchi este visul oricărui antrenor. Mă bucur că acum fac parte din acest mare club. Nu am nicio îndoială că Mutu va aduce succes lui Neftchi”, a spus noul secund de la Neftchi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed