Fosta soţie a lui Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Alexandra Dinu intervine în scandalul momentului. Actriţa a cedat nervos / Foto

Fosta soţie a lui Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Alexandra Dinu intervine în scandalul momentului. Actriţa a cedat nervos.

Alexandra Dinu (42 de ani), fosta soție a lui Adrian Mutu, a reacționat la zvonurile conform cărora aceasta ar fi într-o relație cu Bobby Păunescu (48 de ani).

Fosta soţie a lui Adrian Mutu s-a dezlănţuit

Asta după ce actrița, împreună cu regizorul de film, dar și cu alți prieteni de-ai lor au mers într-o vacanță în Positano, Italia, acolo unde Bobby Păunescu deține o vilă de lux.

Mai apoi, Păunescu a postat mai multe fotografii în care apărea alături de Alexandra Dinu și de Cristina Postolachi, cea din urmă fiind model și actriță.

Pe lângă asta, afaceristul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care se observă, în patul său, o femeie cu părul blond, despre care s-a spus apoi că ar fi chiar fosta soție a lui Adrian Mutu.

Alexandra Dinu: „Sunt dezamăgită de faptul că a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult”

Totuși, Alexandra Dinu a negat speculațiile, ea spunând că relația pe care o are cu Bobby Păunescu este una de amiciție, conform Click.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public. Vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu. Am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici. Le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine și Bobby nu e nicio altă relație în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Identitatea ei nu am să o fac publică. Tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la viața privată (…).

Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru. Și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presă fără să mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive. Îmi aduc atingere imaginii mele publice”, a spus Alexandra Dinu, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed