Ce face Simona Halep în Grecia? Un bărbat celebru i-a distras atenția de la scandalul de dopaj!

În plin scandal de dopaj și cu puțin timp înainte să înceapă procesul propriu-zis, Simona Halep a pus totul pe pauză. Și a lăsat deoparte iureșul declanșat odată cu anunțul că a fost suspendată provizoriu după ce a picat testul antidoping la US Open.

Simona Halep se bucură zilele acestea de o mică escapadă în Grecia. Nu a mers singură, ci însoțită de fratele ei, Nicolae, și soția acestuia, Luminița, dar și de Georgiana Herda, o prietenă foarte bună a Simonei, cea care se ocupă de fundația fostului lider mondial.

Sursa foto Instagram

Sursa foto Instagram

Dubla campioană de Grand Slem a fost extrem de zâmbitoare în toate pozele urcate de amica ei pe Instagram, părând să facă față cu brio scandalului, dar și divorțului de la care a trecut abia două luni.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

Aseară, Simona Halep a uitat de tot de necazuri. A avut ”întâlnire” cu cel mai în vogă artist din Grecia. Este super-modelul Konstantinos Argiros care a avut concert la care a participat și campioana proaspăt divorțată. Prietena ei ”a dat-o de gol” pe Instastory, postând clipuri din timpul evenimentului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari