Simona Halep e nevinovată! O garantează un fost președinte care se laudă că știe care este adevărul: `Cineva i-a dat și n-a avertizat-o, trebuie descoperit!`

Simona Halep joacă în cel mai greu meci din viața ei. Cel în care trebuie să-și demonstreze nevinovăția, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open și suspendată de Agenția de Integritate a Tenisului.

Dubla campioană de Grand Slem își pregătește apărea cu cei mai de top avocați, dar Mitică Dragomir e convins că nimeni nu poate să o apere pe Halep așa cum ar apăra-o el.

”Spun cu toată răspunderea că Halep nu s-a dopat fiind conștientă de așa ceva! Nu avea de unde să știe ea de acest medicament. La noi în țară nici nu apăruse! De unde dracului să știe? Cineva i-a dat și n-a avertizat-o.

Acel cineva trebuie descoperit! Eu, dacă m-aș apuca de cercetări, vă spun că aș scoate-o nevinovată în decurs de 15 zile! Vai, mama mea! Păi pleci pe firul evenimentelor. Dar ea s-ar putea să acopere și ea pe cineva.
Rețineți ce vă spun! Eu am o impresie despre ea și despre familia ei, îi cunosc și sunt niște oameni admirabili. Iar ea e o sportivă despre care o să vorbească generații, așa cum se vorbește de Ilie Năstase.

Cred că îi va da o suspendare între 4 și 11 luni, chiar dacă e nevinovată! Și eu bag mâna în foc pentru ea că e total nevinovată, nu că ar fi vinovată cu 1% sau 2%! E 100% nevinovată! Ori i s-a dat fără să știe, ori fără să o informeze, pentru că ea nu avea educația medicală să știe despre acest medicament.

Păi ce, are studii medicale Halep? Dacă m-aș duce eu să pledez, îi fac praf pe toți și pe judecătorii ăia de acolo”, a declarat Dumitru Dragomir, în podcast-ul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari