Umilinţă totală pentru Simona Halep! Cuvinte grele în plin scandal de dopaj: ‘Este dezgustător’

Umilinţă totală pentru Simona Halep! Cuvinte grele la adresa româncei în plin scandal de dopaj. Jucătoarea a încercat să iasă din caruselul scandalului şi a plecat în Grecia. Se relaxează alături de prieteni şi familie în vacanţă.

Simona Halep a fost prinsă pozitiv la testul antidoping de la US Open. A fost suspendată provizoriu şi acum aşteaptă să vadă dacă va fi pedepsită.

Umilinţă totală pentru Simona Halep!

Simona Halep a postat mai multe imagini superbe din vacanţa din Grecia. Se relaxează alături de prietena ei apropiată, Georgiana Herda. Din grup face parte şi fratele Simonei, însoţit de soţia sa.

Românca a postat mai multe imagini din vacanţă, iar fanii virtuali i-au răspuns. Aproape toţi o încurajează şi îi transmit să lupte pentru nevinovăţia ei. Unul singur, numit ottorin, a atacat-o dur pe româncă. Prietenul virtual nu are poză de profil pe Instagram, dar o face praf pe Simona. „Nu te mai susţin şi nu te mai iubesc. Dar nu pentru greşeala ta, pentru minciuna ta. Încerci să eviţi adevărul şi este dezgustător. Şi da, a fost o prostie să te cred prima dată”, a scris acesta, în dreptul unei poze postate de către sportivă.

Halep a fost suspendată provizoriu şi urmează să fie judecată de către un tribunal independent. Dacă nu va fi de acord cu o eventuală suspendare, poate să facă apel la TAS. Românca a fost depistată pozitiv cu roxadustat, un medicament din clasa EPO. Dacă va fi găsită vinovată, Simo riscă între 2 şi 4 ani de suspendare. Deja a fost scoasă de pe lista unor turnee la care ar fi trebuit să participe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed