Ce este obligat să facă Elias Charalambous. Gigi Becali nu mai suportă şi i-a dat ordin: ‘Asta e deja nesimțire’

Gigi Becali nu a mai suportat și i-a dat ordin lui Elias Charalambous.

Antrenorul celor de la FCSB nu a fost pus într-o lumină foarte bună după meciul roș-albaștrilor cu Sepsi OSK, iar Gigi Becali a reacționat imediat.

Gigi Becali i-a dat ordin lui Elias Charalambous

Elias Charalambous a fost întrebat despre alcătuirea primului 11 și despre schimbările efectuate în timpul jocurilor, iar antrenorul a răbufnit.

Gigi Becali i-a transmis antrenorului să plece de la flash-interviuri dacă mai primește întrebări care nu sunt pe placul său. Latifundiarul din Pipera a explicat cum se fac shimbările la trupa roș-albastră.

„Am un mesaj pentru Charalambous. Băi, Elias, dacă îți pune întrebări ca aseară, cine e antrenor, spune la revedere, mulțumesc! Dă-le peste bot și lasă-i în pace să vorbească singur. Lasă-i cu ochii în soare, că nu ești obligat. Ce e nesimțirea asta? Cum cine e antrenor? Nu-l vedeți? Dacă știți… pentru ce toată ziua…

Din cauza cârcotașilor stau până la 12:30, 1 noaptea, că eu mă culc la 10,11. Cârcotașii se ofitică. Domne, din interior, dar echipa e bună. Băi, schimbările… Coman a dat gol din poziția de vârf, Tavi a dat gol, Djokovic a dat gol. Mă, ce mai vrei? Băluță a scos 11 metri. Bă, dar măcar bun simț. Lăsați omul în pace.

Știți că așa e la mine, acum ce mai vreți? Ce vreți să zică omul, să tacă din gură? Tu ce crezi, mă, că nu ne consultăm? Și când facem echipa, o facem dar ținem cont la ce e pe bancă. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge obosit? Dacă mi-a dat UEFA cinci schimbări, de ce să nu le fac?”, a spus Gigi Becali.

Declarația lui Elias Charalambous după Sepsi OSK – FCSB

„Sunt obosit de asta, avem o relație perfectă și nu știu de ce unii încearcă să strice această relație, dar avem o relație foarte bună cu galeria. Ce e cu întrebarea asta? Cine e antrenorul? Puteți să veniți la antrenamente, să vedeți antrenamentele, să vedeți cine e antrenorul. Suntem o echipă. Din prima zi nu am înțeles asta cu zvonurile, cu discuțiile”, a spus Elias Charalambous la finalul meciului Sepsi – FCSB, scor 2-5.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed