Elias Charalambous s-a enervat în direct! Anunţ clar despre Mihai Pintilii: ‘Unii vor să strice relaţia’ + Ce le-a transmis fanilor după victoria cu Sepsi

Elias Charalambous s-a enervat în direct! Anunţ clar despre Mihai Pintilii. Antrenorul cipriot al vicecampioanei şi-a ieşit din minţi la interviurile după meci. A fost întrebat cine conduce, de fapt, vicecampioana.

Elias Charalambous spune că nu există un şef la echipă. Mai mult, a spus că între el şi Mihai Pintilii totul merge perfect.

Elias Charalambous s-a enervat în direct!

„Cu Pinti am o relaţie perfectă. Nu ştiu de ce unii vor să strice relaţia. Ce e întrebarea asta. veniţi la antrenament să vedeţi antrenamentul. Sunt împreună cu Pinti. Nu ecistă şef. Suntem o echipă. Din părima zi nu am înţeles zvonurile şi discuţiile”, a tunat Elias Charalambous, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Elias Charalambous este însă fericit pentru cele trei puncte. Şi-a lăudat echipa, dar le-a mulţumit şi fanilor pentru faptul că i-a încurajat pe jucători pe toată durata partidei. „Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efort, pentru victorie. Nu ştiu dacă ne aşteptam să dăm două goluri în 11 minute. Am început însă foarte bine. Am avut 3 meciuri într-o săptămână. Nu a fost uşor. Am luat trei puncte şi e foarte bine. Sărbătorim în seara asta, dar capul jos şi la muncă. Sunt fericit că marcăm goluri cu mulţi jucători.

Olaru nu înscrie atât de mult, dar crează mult şi e în ocazii de a marca. Sper să continue aşa. Lucrează foarte mult, ca şi ceilalţi jucători. Au fost goluri frumoase. Nu pot să spun care a fost cel mai frumos. Sunt fericit pentru băieţi. În primul rând cred în băieţi. E bine să joci decât să te antrenezi. Trebuie să mai şi schimbăm.

Era perfect 9 puncte, dar e bine şi 7 puncte. Capul jos şi să continuăm să muncim. Aş vrea să câştigăm fiecare meci. E frumos când e spectacol, dar importante sunt punctele. Lixandru e fantastic, munceşte foarte mult în fiecare zi. Când cineva munceşte va primi. Suntem fericţi şi că a revenit Panţîru. Vom avea nevoie de toţi jucătorii în acest sezon. Vreau să le mulţumesc fanilor. Suntem fericiţi că i-am făcut fericiţi”, a mai spus antrenorul cipriot, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed