Gestul făcut de Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep. Cu ce s-a lăudat în fața prietenilor

Toni Iuruc pare că a trecut destul de repede peste divorțul de Simona Halep. Dacă jucătoarea de tenis a postat diferite imagini pe Instagram arătându-le fanilor cum își petrece timpul, ei bine, omul de afaceri a ieșit la cumpărături.

Și-a achiziționat un bolid de lux, BMW 754 LE, electric, care costă aproximativ 120.000 de euro. Mândru de achiziția sa, Iuruc a mers la o terasă de fițe din Capitală pentru a le arăta și prietenilor „bijuteria” sa.

Cum își petrece Simona Halep timpul liber

Fostul lider mondial profită din plin de timpul liber. Simona Halep a petrecut o seară liniștită la un restaurant de lux din București. Aceasta a postat mai multe fotografii din care se vede că nu a fost singură. Totuși, nu a dorit să dezvăluie identitatea persoanei care a însoțit-o.

Simona a mai fost văzută împreună cu mama sa la cumpărături, apoi a postat și o fotografie făcută în timpul unei plimbări prin parc.

Simona Halep că are nevoie de o perioadă în care să se odihnească, așa că a anunțat că anul acesta nu va mai participa la niciun turneu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari