Bomba bombelor: se retrage Victor Pițurcă din antrenorat? Fostul selecționer recunoaște că s-ar vedea conducător la CSA Steaua

Bomba bombelor: se retrage Victor Pițurcă din antrenorat? Fostul selecționer recunoaște că s-ar vedea conducător la CSA Steaua.

Victor Pițurcă este unul dintre marii susținători ai echipei Armatei. Fost antrenor și la FCSB, dar în relații reci cu Gigi Becali, Pițurcă este partizanul promovării CSA Steaua.

Pițurcă aplaudă inițiativa lui Vasile Dâncu de a modifica Legea Sportului, dar este convins că va fi greu ca Steaua să aibă drept de promovare în Superligă chiar din această vară.

Pițurcă: ”M-aș vedea mai degrabă în conducere la Steaua”

Experimentatul antrenor, liber de contract de trei ani de când a plecat de la CSU Craiova, nu s-ar vedea însă pe bancă, la Steaua Armatei.

”Acum cu siguranță, nu. Sunt antrenorii cei tineri care ar trebui să facă asta, m-aș vedea mai degreabă într-o funcție de conducere”, mărturisește Pițurcă pentru SportBull.

”Nu pot să spun că am renunțat definitiv la antrenorat, doar că eu am pregătit tot timpul echipe care s-au bătut la titlu. Sigur că Steaua ar putea să facă asta, nu din prima dată, dar m-aș vedea mai degrabă în conducere.”, explică fostul selecționer.

Care este liber de trei ani nu pentru că n-a fost căutat, ci pentru că n-a fost ceea ce a vrut el. ”Și acum sunt ofertat, doar că nu îmi plac mie echipele, sunt numai echipe din Golf, dar nu e vreun Al Nassr cu Ronaldo, sau ceva”, mai spune Piți.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed