Performanţă uriaşă pentru România! Bernadette Szocs, noua campioană europeană. A bătut în finală alte două românce

Performanţă uriaşă pentru România! Bernadette Szocs este noua campioană europeană. A bătut în finală alte două românce. Echipa Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria) a câştigat proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European individual de seniori la tenis de masă, competiţie care se desfăşoară la Munchen.

Finala a fost cu perechea Elizabeta Samara/Andreea Dragoman. Pe toate cele trei trepte ale podiumului la dublu feminin se află românce.

Performanţă uriaşă pentru România!

Szocs şi Polcanova s-au impus în finala cu Samara şi Dragoman cu scorul de 3-0 (18-16, 11-6, 11-9). “Sunt foarte fericită pentru că am fost dezamăgită după ce am pierdut finala de dublu mixt. Sunt fericită că am câştigat şi că am făcut istorie”, a declarat Szocs după finală.

România are şi o medalie de bronz la dublu feminin, obţinută de Adina Diaconu. Diaconu, pereche cu spaniola Maria Xiao, a pierdut în semifinale în faţa echipei Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria), scor 0-3 (2-11, 7-11, 6-11).

Prima medalie la actuala ediţie a CE a fost obţinută de Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, argint la dublu mixt.

”Suntem mândri că am urmărit o finală istorică la Campionatul European din Munchen în care am aflat noile campioane europene!

Meciul dintre Elizabeta Samara/Andreea Dragoman – Bernadette Szocs/Sofia Polcanova a început la cel mai înalt nivel, cu un prim set în care s-a mers umăr la umăr și câștigat, în cele din urmă, de perechea româno-austriacă.

Bernadette și Sofia au dovedit maturitate și în următoarele două seturi, care le-au dus spre titlul european! Felicitări!”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.

”După meci, Bernadette Szocs a recunoscut că a jucat și cu gândul la finala de dublu mixt, acolo unde a obținut medalia de argint: „Sunt foarte fericită, pentru că am fost dezamăgită după finala de dublu mixt și sunt foarte fericită că am câștigat acum”, a declarat campioana noastră.”, au mai spus cei de la federaţie.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari