Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şochează din nou! Reacţie incredibilă în plin scandal: ‘Nu aş fi făcut aşa ceva nici când eram tânăr şi prost’

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şochează din nou! Reacţie incredibilă în plin scandal. Acesta tocmai a fost prins de poliţie băut la volan. Imediat a avut şi o primă reacţie referitoare la acest caz.

Cristian Boureanu a negat că vehemenţă că a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şochează din nou!

Fostul soţ al Valentinei Pelinel a încercat să justifice ceea ce a făcut. A oferit o explicaţie inedită pentru faptul că a fost prins cu o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat. ”Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Insitutul Mina Minovici până acum vreun an.

Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan.

Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post.

Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie‘, a spus Cristian Boureanu, conform spynews.ro.

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. A avut parte de două mariaje ratate după ce a fost înşelat. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. A fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu. Ruptura s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie.

Apoi, şi-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

De altfel, se speculează faptul că Pelinel se iubea cu Cristi Borcea încă de când acesta se afla în puşcărie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed