Cristi Borcea a rămas mască! Ce se întâmplă cu fata cea mare a milionarului. Fosta soţie, în culmea fericirii / Foto

Cristi Borcea a rămas mască! S-a aflat ce se întâmplă cu fata cea mare a milionarului. Fosta soţie, în culmea fericirii. Fiica cea mare a fostului şef de la Dinamo arată demenţial. Aceasta a fost surprinsă alături de mama ei, dar şi de tatăl vitreg.

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a avut apariţie de senzaţie lângă tatăl său vitreg. Melissa este fiica cea mare a lui Borcea, pe care milionarulo are din mariajul cu Mihaela.

Cristi Borcea a rămas mască!

Mihaela Borcea are toate motivele să fie în culmea fericirii. Fiica sa, Melissa, are o relaţie perfectă cu Sorin Rap, partenerul de viaţă al fostei soţii a lui Cristi Borcea. Cei trei au petrecut câteva zile împreună la New York. Relaţia dintre Melissa şi „tatăl său vitreg” este una perfectă. Dovada stau imaginile publicate de Mihaela Borcea pe reţelele de socializare. Melissa a captat toată atenţia prietenilor virtuali.

Melissa are o pasiune surprinzătoare. Mama sa, Mihaela Borcea, a fost cea care a dezvăluit ce studii are fiica sa. Melissa este pasionată de arhitectură design şi urmează o facultate de profil.

„Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici. Nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă. Chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari. Trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier.

Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dat toți trei au înclinații către afaceri„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Spre deosebire de fiica sa, Borcea a reuşit să treacă de examenul de maturitate abia la vârsta de 26 de ani. Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela. George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed