Cristi Borcea și Valentina Pelinel se opresc aici! Anunțul a fost făcut fără ezitare de soția fostului acționar dinamovist, nu există loc de întors!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-a asumat povestea de iubire de îndată ce s-a aflat că fostul model a divorțat și îi face vizite la pușcărie. Borcea era încă însurat cu Alina Vidican, care a făcut mare circ mediatic, pentru a-și înfrânge rivala pe care a anunțat-o că n-are bărbat de lăsat.

Fostul acționar al lui Dinamo a ales-o însă pe Valentina, pe care pusese ochii încă de când era însurat cu Mihaela, prima doamnă Borcea. Și s-a despărțit de Alina cu care, culmea, tocmai ce făcuse un alt copil, chiar dacă era după gratii. Cu Pelinel, Borcea a mai făcut trei, mai are trei și cu Mihaela, doi cu Alina și încă unul din relația cu avocata Simona Voiculescu.

Și se pare că se va opri la numărul nouă, fiindcă Valentina a făcut anunțul clar: nu vor mai face și al patrulea moștenitor, Milan și gemenele Indira și Rania sunt de ajuns. ”Ne-am gândit că este momentul să ne oprim. Avem trei copii sănătoși și frumoși, în total nouă, deci e bine așa, suntem bine.”, a spus Pelinel la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

”Mi l-am dorit ca tată al copiilor mei!”

De asemenea, fostul model internațional a ținut să le închidă gura cârcotașilor, care au arătat-o cu degetul că l-ar fi luat pe Borcea pentru avere. Ea și fostul milionar de la Dinamo au făcut separare de bunuri la notar înainte să se cunune.

”Sunt cu soțul meu pentru că mi l-am dorit pe el ca om, ca bărbat, l-am dorit ca tată al copiilor mei, și suntem împreună, uniți. Între noi n-a existat niciodată așa ceva. Noi am fost uniți de la început… Cristi e foarte atent la nevoile mele, e foarte cald, romantic. Are și defecte, ca orice om, dar important e să primeze calitățile.”, a mai spus Pelinel la Măruță.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed