Anunţul momentului despre Adrian Mutu! Meci crucial pentru Briliant în Azerbaidjan. Ce au făcut cei de la Neftchi Baku

Anunţul momentului despre Adrian Mutu! Meci crucial pentru Briliant în Azerbaidjan. S-a aflat ce au făcut cei de la Neftchi Baku în ultimul meci din campionatul intern. Cei de la Neftchi Baku au reuşit, în sfârşit să câştige. Până la acest meci obţinuse o singură victorie în șapte meciuri oficiale.

Fără succes în noul sezon din Azerbaijan, Adrian Mutu „a spart gheața” în sfârşit. Neftchi Baku s-a impus cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în fața celor de la Gabala, în etapa cu numărul 4 din campionat.

Anunţul momentului despre Adrian Mutu!

Cele două goluri ale celor de la Neftchi Baku au fost marcate de Hadzhiyev (min. 45+3), respectiv Yuri (min. 79). A fost prima reușită în Azerbaijan pentru fostul fundaș al celor de la CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, formația lui Adrian Mutu ocupă locul 5 în clasament, cu 5 puncte acumulate în 4 meciuri disputate. Liderul campionatului este Zira, cu 12 puncte.

Pentru a-l ajuta pe Adrian Mutu să treacă peste momentul nefavorabil, oficialii lui Neftchi au decis să-l aducă pe Sanan Gurbanov, care va ocupa rolul de antrenor secund.

Tehnicianul a oferit și primele declarații din noua postură. A avut doar cuvinte de laudă la adresa „Briliantului”, pe care l-a descris ca fiind un antrenor exigent și disciplinat, conform sportinfo.az.

„Mutu preferă jocul de atac. Este un antrenor exigent și disciplinat. Foarte atent. Toată lumea îi cunoaște trecutul fotbalistic. A jucat în mari cluburi europene, a lucrat cu antrenori cunoscuți și a învățat multe de la ei. Poți învăța ceva de la Mutu în fiecare exercițiu.

Își dorește ca Neftchi să joace un fotbal dominant, să-și facă stilul acceptabil pentru toți adversarii. Lucrează pentru asta în fiecare zi. Desigur, este de datoria noastră să-l ajutăm la fiecare pas, să-și îndeplinească sarcinile la un nivel înalt.

Să ajungi la Neftchi este visul oricărui antrenor. Mă bucur că acum fac parte din acest mare club. Nu am nicio îndoială că Mutu va aduce succes lui Neftchi”, a spus noul secund de la Neftchi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed