Anunţ incredibil al lui David Popovici! Ce a putut spune românul despre adversarii săi. Nimeni nu se aştepta la asta

Anunţ incredibil al lui David Popovici! S-a aflat ce a putut spune românul despre adversarii săi. Nimeni nu se aştepta la asta. Campionul român a vorbit înainte de Campionatul Mondial de Înot, de la Fukuoka.

Pentru David Popovici, mondialele de la Fukuoka reprezintă testul suprem înainte de Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Anunţ incredibil al lui David Popovici!

David Popovici va ajunge în Japonia în calitate de vedetă absolută a Mondialului. În acest moment, sportivul român este deţinătorul medaliilor de aur la 100 şi 200 de metri liber, după performanţele uriaşe de la Budapesta, din 2022.

El merge la Fukuoka, după ce şi-a făcut „încălzirea” la Sette Colli. La Foro Italico, sportivul a luat aurul la probele menţionate anterior. Acum este pregătit pentru Campionatul Mondial. „Muncesc să îmi îmbunătăţesc performanţele şi să ajung la Campionatul Mondial ţinând cont de orice detaliu. Când e o cursă, sunt mereu foarte fericit să particip. Dacă cineva e mai bun decât mine, sunt acolo să îl felicit.

Îmi place acest bazin de la Roma. Mi-aş dori ca şi în România să existe asemenea construcţii, pentru că eu cred că sportul reprezintă cheia pentru o viaţă fericită şi copii români merită să fie fericiţi”, a spus Popovici, conform swimswam.com.

Pentru Popovici, aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. Românul se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Nataţie. Competiţia trebuia să aibă loc iniţial în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul. Asta din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed