Planul uriaş al lui David Popovici! Campionul român are un nou obiectiv major. Anunţ de ultimă oră

Planul uriaş al lui David Popovici! Campionul român are un nou obiectiv major. Anunţ de ultimă oră al sportivului nostru. După victoriile pe bandă rulantă de la Roma, înotătorul nu va avea parte de vacanţă.

David Popovici trece printr-o perioadă încărcată. După ce a luat două medalii de aur la Sette Colli, în Italia, urmează o nouă perioadă încărcată.

Planul uriaş al lui David Popovici!

Deşi ne aflăm în plină vară, David Popovici nu are deloc parte de timp liber, din contră. Vrea să se antreneze cât mai bine pentru Mondialele de la Fukuoka. Acestea vor avea loc în intervalul 14 – 30 iulie 2023.

„Urmează perioada de pregătire pentru Fukuoka, aștept să mă întorc la antrenamente cât de curând și să începem să ne pregătim cât mai specific, să avem antrenamente mai scurte, mai rapide, mai potrivite pentru Campionatul Mondial. Și să mergem acolo și să facem cât de bine putem.

Anul acesta? Ce m-ar mai putea surprinde? Încerc să anticipez tot ce mi s-ar putea întâmpla, dar îmi place să mă surprind plăcut în materie de performanțe și ce ar putea ieși la Campionatul Mondial”, a mai declarat David Popovici, la revenirea în țară.

Campionul nostru nu s-a oprit aici. „Da, abia așteptăm să mă întorc la Roma, cred că e bazinul meu preferat. Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta din an și avem semnale care ne confirmă că ne pregătim bine pentru Fukuoka (n.r. – urmează Campinatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia)”, a adăugat David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed