Gest incredibil al lui David Popovici! Ce a făcut campionul român la revenirea în România. Rugăminte specială pentru toată lumea

Gest incredibil al lui David Popovici! S-a aflat ce a făcut campionul român la revenirea în România. Rugăminte specială pentru toată lumea. Înotătorul nostru a fost din nou cel mai bun în competiția de la Sette Colli, Roma.

La revenirea în România, David Popovici a avut o reacție incredibilă. A făcut un gest impresionant, care a emoționat o lume întreagă.

Gest incredibil al lui David Popovici!

David Popovici și-a donat medalia de aur pe care a cucerit-o. I-a rugat pe jurnaliștii români, aflați la aeroport, să nu mai pună atât de mult accept pe acest subiect. Sâmbătă, 24 iunie, David Popovici a cucerit o nouă medalie de aur în Italia, la Sette Colli, Roma. Mai mult, a stabilit și un record local în proba de 100 de metri liber.

Imediat după bifarea acestei performanțe, David Popovici a avut un gest de mare campion. Şi a donat medalia de aur unui copil care a învins cancerul. La revenirea în țară, David Popovici a avut o reacție fabuloasă.

„Nu plănuiam să se afle despre asta (n.r. – faptul că și-a donat medalia) pentru că doar gestul contează. Dacă ați putea să faceți vâlvă cât mai mică, aș aprecia”, a spus Popovici.

Și-a îndeplinit toate obiectivele în prima jumătate a acestui an și privește cu optimism către Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia.  „Da, abia așteptăm să mă întorc la Roma, cred că e bazinul meu preferat. Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta din an și avem semnale care ne confirmă că ne pregătim bine pentru Fukuoka (n.r. – urmează Campinatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia)”, a adăugat David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed