Andrea Mandorlini face anunţul nopţii! Obiectivul celor de la CFR Cluj după victoria cu FCU Craiova: ‘Craiova ne-a pus probleme’ + Ce mesaj i-a dat lui Daniel Bîrligea

Andrea Mandorlini face anunţul nopţii! Obiectivul celor de la CFR Cluj după victoria cu FCU Craiova. Antrenorul echipei din Gruia a vorbit după victoria în faţa oltenilor. Nu a fost foarte mulţumit, în ciuda victoriei.

Andrea Mandorlini spune că intensitatea, dar şi ocaziile ratate nu l-au mulţumit. Mai mult, recunoaşte că şi FCU Craiova a avut şanse de a marca.

Andrea Mandorlini face anunţul nopţii!

„În această seară era important să câştigăm. Am avut un singur antrenament, în rest meciuri şi zile de recuperare. În aceseastă seară ne-a inteersat să câştigăm şi atât. Urmează meciul cu Sepsi, apoi meciul cu Dinamo.

Ne-am creat multe ocazii de gol, dar ca intensitate putea fi mai bine. Şi Craiova ne-a pus probleme, au avut câteva şanse de a marca”, a spus Andrea Mandorlini, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Chiar dacă Daniel Bîrligea nu a marcat, Andrea Mandorlini este mulţumit de prestaţia atacantului. Este însă deja cu gândul la restanţa cu Sepsi de joi, apoi la meciul cu Dinamo. „Era supărat Bîrligea că n-a marcat. Primul gol este în totalitate meritul lui pentru că i-a pasat lui Camora.

Am fost puţin agitat că jucătorii erau obosiţi. A fost bine, nu-mi place în afara băncii. Avem o energie mai bună. Trebuie să ne recuperăm, avem nevoie de toţi jucătorii”, a mai spus antrenorul echipei din Gruia, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed