Mihai Stoica dă de pământ cu antrenorul celor de la CFR Cluj! L-a făcut praf pe Andrea Mandorlini. Ce l-a enervat pe oficialul de la FCSB

Mihai Stoica dă de pământ cu antrenorul celor de la CFR Cluj! L-a făcut praf pe Andrea Mandorlini în direct. S-a aflat ce l-a enervat pe oficialul de la FCSB. Totul a pornit de la fazele de arbitraj.

Mihai Stoica a analizat și comentat declarațiile pe care Andrea Mandorlini le-a făcut după partida CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0.

Ce l-a enervat pe oficialul de la FCSB?

În meciul cu Petrolul, CFR-ul a fost iertată de două penalty-uri de Istvan Kovacs. Asta deşi acestea erau foarte clare şi fără VAR. Antrenorul clujenilor a preferat ca după meci să nu vorbească despre acest lucru. A ales să vorbească despre lovitura de la 11 metri pe care a avut-o FCSB-ul în meciul cu Farul Constanța, scor 0-1,  meci care a avut loc cu o seară înainte.

Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor, a ascultat declarațiile făcute de Mandorlini și a aruncat cuvinte grele la adresa antrenorului.

„Meciul CFR Cluj – Petrolul l-am văzut tot. Cel mai interesant mi s-a părut ceea ce a declarat Mandorlini după meci.

El crede că venind dintr-o ţară cu un fotbal superior, care a dat campioane europene, mondiale, crede că el a inventat şmecheria. Că suntem nişte proşti care stăm cu gura căscată să-l auzim debitând nişte inepţii cum rar mi-a fost dat să văd.

Să vorbeşti despre un alt meci şi despre o altă fază, unde este un penalty discutabil, când împotriva ta trebuiau să se dicteze două penalty-uri clare, este deja o sfidare la adresa bunului simţ.

Diversiune. El crede că noi nu ştim să facem diversiune. Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Declarația lui Andrea Mandorlini după CFR Cluj – Petrolul

„Am văzut și azi, și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc. Acel arbitraj a fost o rușine la adresa lui Hagi și Popescu. Eu nu am mai văzut un așa penalty. O seară neagră pentru fotbalul românesc. Vreau să spun că diferența dintre noi și FCSB e făcută de două penalty-uri pe care FCSB le-a primit și nu au fost, cu noi și cu Farul.

Două penalty-uri inexistente. Puteam să fim și noi în față. Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal e că nu am luat gol”, au fost cuvintele lui Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed