Anda Adam, la un pas să se căsătorească cu un fotbalist mai tânăr cu 15 ani decât ea. Mama sportivului a luat foc. Foto

Anda Adam este este una dintre cele mai apreciate vedete. Aceasta a ținut prima pagină a tabloidelor în repetate rânduri datorită vieții sale amoroase. Relațiile pe care le-a avut au fost mereu mediatizate.

În prezent, cântăreața se iubește cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci. Sunt poate puțini cei care își mai amintesc faptul că Anda Adam a avut o relație cu un fotbalist mult mai tânăr decât ea. Cătălin Țîră. Apropiații se așteptau ca cei doi să-și unească destinele, dar în final distanța și-a spus cuvântul și s-au despărțit. La vremea respectivă, Țîră juca în Olanda.

Anda Adam a mai avut și o altă problemă. Mama fotbalistului nu a fost niciodată de acord cu relația. Femeia a acuzat-o că îi strică băiatul.

„Copilul meu nu fumează, nu bea, dar ea l-a dus în cafenele! Să-i fie rușine!”, a tunat atunci Carmen Tîra.

De ce s-au despărțit Anda Adam și Cătălin Țîră

Anda Adam a reușit să o facă pe mama iubitului său să revină la sentimente mai bune și toată lumea se aștepta la o nuntă. Totuși, în vara anului 2014 s-au despărțit.

Artista și Cătălin Țîră nu și-au petrecut prea mult timp împreună pentru că fotbalistul activa în acea perioadă în Olanda. Potrivit unor apropiați, se pare că fotbalistul nu era pregătit pentru o căsătorie și în plus nu a mai suportat crizele de gelozie ale iubitei sale.

„Carmen este foarte fericită că băiatul ei s-a despărțit de Anda Adam! Ne-a spus că, în sfârșit, poate dormi liniștită!”, spunea, la acea vreme, o prietenă a lui Carmen Tîra.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari