VIDEO De ce plânge mama lui Cristiano Ronaldo la meciul fiului ei? Are interzis să se uite, dar ea vine mereu la stadion

Mama lui Ronaldo l-a însoțit peste tot în Portugalia, la toate meciurile, și nu ratează nicio ocazie când fiul ei joacă în țară. Dar nu vine la Cupa Mondială în Qatar.

La ultimul meci în tribunele ”Estadio Jose Alvalade”, Maria Dolores Dos Santos Aveiro a izbucnit în plâns după reușitele fiului său.

Ba chiar a părut că-și va pierde cunoștința când Cristiano a marcat al doilea gol, în partida Portugalia – Elveția 4-0, din Divizia A din Liga Națiunilor.

De altfel, Ronaldo dezvăuia că i-a interzis mamei sale să se mai uite la meciurile importante în care joacă el, deoarece se emoționează foarte tare. Maria Dolores a și leșinat în două rânduri, în timp ce urmărea din lojă partide în care evolua fiul său.

Starul Portugaliei care, la această oră, e titular și căpitan în partida cu Ghana de la Cupa Mondială din Qatar, are o relație specială cu mama sa care a îndurat multe în tinerețe.

Cristiano n-a făcut niciodată un secret din faptul că Jose Dinis Aveiro, tatăl său, care a murit în 2005 din cauza unor probleme la ficat, a fost alcoolic.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari