Anamaria Prodan şochează din nou! Ce a putut să facă vedeta după ce s-a despărţit de iubit. E de neimaginat

Anamaria Prodan şochează din nou! Ce a putut să facă vedeta după ce s-a despărţit de iubit. E de neimaginat.

Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea! Vedeta a făcut o declarație indredibilă, după ce s-a despărșit de iubit. Gestul acesteia este de neimaginat.

Anamaria Prodan și-a șocat fanii

Anamaria Prodan și-a șocat fanii! Celebra impresară a anunțat că și-a planificat în detaliu înmormântarea! Vedeta a făcut dezvăluiri controversate, cu care și-a uluit fanii.

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții

Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal.
Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(…) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”, a spus Anamaria, la Kanal D.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed