Anamaria Prodan declanşează un scandal uriaş! Umilinţă totală pentru Gigi Becali: ‘Şi-a nenorocit jucătorii’

Anamaria Prodan declanşează un scandal uriaş! Umilinţă totală pentru Gigi Becali. Impresara nu s-a mai abţinut şi l-a făcut praf pe latifundiarul din Pipera. Asta după ce echipa roş-albastră a pierdut meciul cu Farul, dar şi titlul.

Anamaria Prodan l-a lăudat la scenă deschisă pe Gică Hagi. Nu acelaşi lucru a putut să spună şi despre Gigi Becali.

Anamaria Prodan declanşează un scandal uriaş!

Anamaria Prodan l-a făcut praf pur şi simplu pe Gigi Becali. Îl consideră principalul vinovat pentru eșecul FCSB-ului din acest sezon. „Nu, nu am jucători la Gică. Toți jucătorii pe care îi are astăzi merită banii. Toți acești copii merită să fie vânduți pe bani, nu aberațiile lui Gigi Becali de a cere 100 de milioane, 50 de milioane, pentru că și-a nenorocit jucătorii.

Însă, adevărul e că pentru tot ce a făcut Gică Hagi merită să îți dai jos pălăria pentru el și pentru ce jucători minunați a promovat. În anii ăștia Hagi a construit ceva minunat, bravo lui. Măcar așa să mai fim și noi mândri, că avem jucători campioni. Au potențial fabulos.

Ciclul ăsta urmează în momentul în care vin jucători. Hagi formează jucători, are un management foarte bun, formează un nucleu bun, vinde, după iar formează. Iar atunci mereu are un echilibru în echipă.

Cu siguranță doi jucători va vinde pentru că are. Are niște copii minunați, niște fotbaliști minunați. Gică Hagi chiar, zic eu, poate să facă schimbări, poate să emită pretenții. Dacă avem în România un patron de echipă care poate veni să vorbească tactic și care își permite să facă schimbări și care își permite să vorbească despre jocul unei echipe, acela este Hagi”, a declarat Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

FCSB a pierdut meciul cu Farul, 2-3, dar şi titlul de campioană. Echipa lui Hagi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului play-off-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed