Anamaria Prodan şochează din nou! Ce a putut să facă impresara în plină stradă. Dezvăluiri incredibile ale vedetei

Anamaria Prodan şochează din nou! S-a aflat ce a putut să facă impresara în plină stradă. Dezvăluiri incredibile ale vedetei după ce s-a despărţit de iubit. Prodanca a fost surprinsă în Bucureşti când se plimba cu dricul.

Anamaria Prodan uimeşte la fiecare apariţie, dar de această dată a întrecut orice aşteptare. A ieșit la plimbare, în plină zi, cu un dric. Este vorba despre unul de lux.

Anamaria Prodan şochează din nou!

Este vorba despre o limuzină funerară de lux, recent achiziționată din Italia, conform click.ro. După despărțirea de omul de afaceri Flavius Nedelea, Anamaria Prodan şi-a schimmbat viaţa complet. S-a lansat într-o nouă afacere.

Acum se ocupă de înmormântări de lux, împreună cu prietena sa Gabriela Lucuțar. Tocmai au achiziţionat un dric de lux cu lumini de discotecă pe tavan, ultimul răcnet. “Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat impresara, conform sursei citate.

Dar asta nu e tot. Prodanca vrea să facă istorie cu această afacere. Ea şi partenera ei vor continua să achiziționeze mai multe mașini funerare de lux. Este vorba despre un Cadillac, Buick, Ferrari sau Mercedes.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed