Anamaria Prodan, reacție uluitoare după ce frații Tate au fost eliberați. Ce a putut să spună

Anamaria Prodan, reacție uluitoare după ce frații Tate au fost eliberați și plasați în arest la domiciliu.

Foștii sportivi au stat 3 luni în arest fiind acuzați de trafic de persoane. Pe 31 martie, Curtea de Apel a admis însă contestațiile lor.

Anamaria Prodan a luat foc după ce frații Tate au fost eliberați

Curtea de Apel a admis contestațiile fraților Tate și i-a plasat în arest la domiciliu. Imediat Andrew s-a dat în spectacol. A postat un filmuleț în care se plimbă prin cameră și fumează trabuc. Imaginile au devenit imediat virale. 

Anamaria Prodan spune că autoritățile nu ar fi trebuit să facă circ în acest caz, mai ales că era vorba despre cetățeni străini.

„Noi trebuie să respectăm legea. Nu contează despre cine este vorba, nu contează ce persoană este închisă. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să primeze. Nu i-am văzut în viaţa mea pe fraţii Tate, nu ne cunoaştem.

Contează ca noi să fim drepţi, să nu ne facem de râs, fiind vorba de cetăţeni străini. Trebuie să arătăm lumii că suntem un popor înţelept, că avem capacitatea întâi de a strânge probe şi apoi de a aresta pe cineva.

Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte, cine plăteşte, de fapt, pentru aceşti oameni? Că trebuie ţinuţi în condiţii umane. Tot noi, cei în libertate. Taxe, impozite, toate se duc unde? Pentru ce? Pentru ce să ţin în puşcăriile pline?

Cine face nenorociri, trebuie să plătească. Aşa este de când lumea şi pământul. Dar înainte de asta trebuie dovedit clar. Cel mai urât este să dai în mass-media cum îi iei din casă, cu scandal, cu circ, cu Poliţie, cum s-a întâmplat şi la Piţurcă. Acum îi trimite acasă în arest la domiciliu şi continuăm să căutăm probe. Asta nu este ok, nu este normal”, a transmis Anamaria Prodan, potrivit antena3.ro.

Ce a spus Andrew Tate după ce a ajuns acasă

Fostul luptător Andrew Tate a făcut și o scurtă declarație în filmulețul postat pe Twitter.

„Încă de anul trecut am stat închis 24 de ore din 24. Nicio clipă liber. Am stat într-o celulă de 3 metri fără electronice sau contact cu exteriorul. O claritate absolută a minții. Gânduri adevărate. Planuri reale. Durere vie. O oră acasă și nu-mi suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu”, a scris Andrew Tate, pe Twitter.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari