Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea! Apariţie incredibilă în plin scandal de divorţ. Imaginile care au pus pe jar toţi bărbaţii / Foto

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea! Apariţie incredibilă a impresarei în plin scandal de divorţ. Imaginile au pus pe jar pur şi simplu toţi bărbaţii. După ce judecătorii au dat o primă decizie, impresara a decis să plece din România.

Anamaria Prodan a lăsat deoparte scandalul cu Laurenţiu Reghecampf. A avut o nou apariţie spectaculoasă.

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea!

Anamaria Prodan s-a relaxat într-un resort de lux din Elveţia, care are o vedere fabuloasă spre Lacul Lucerna. Vedeta a făcut o serie de poze pe care apoi le-a postat pe Instagram. Toţi bărbaţii au rămas mască

Vedeta a făcut mai multe fotografii în piscina de tip „infinity”. Chiar dacă va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, vedeta nu s-a ferit. Şi-a surprins fanii cu pozele făcute în costum de baie. A avut şi un mesaj cu trimitere directă spre antrenorul lui Neftchi Baku, cu care este pe punctul de a se despărţi.

„Când oamenii îți spun că nu văd nimic in tine, îmbrățișează-i și spune-le că viața este grea pentru orbi!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram. Nu s-a oprit aici. „Eu sunt Anamaria Prodan„, a mai scris agentul de jucători. A amintit astfel că nu are de gând să îşi schimbe numele după divorţ, chiar dacă „Reghe” a solicitat asta în instanţă.

S-a pronunţat divorţul Reghecampf

Zilele trecute, judecătorii au pronunţat divorţul. Bătălia în instanţă între vedetă şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se încheia. Cei doi se judecă pentru pensia alimentară a lui Bebeto în continuare. Mai mult, şi alte plângeri penale sunt încă indecise. Reghe vrea să îşi încheie cât mai repede conturile cu Prodanca. Şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Cei doi au un băieţel, pe Liam. Ar vrea să se căsătorească după ce toate disputele din instanţă vor fi finalizate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari