Anamaria Prodan s-a dezlănţuit! Decizia radicală în plin scandal de divorţ. Reghe nu mai are nicio şansă / Foto

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit! Decizia radicală luată de către vedetă în plin scandal de divorţ. Laurenţiu Reghecampf nu mai are nicio şansă. Chiar şi decizia instanţei este împotriva sa.

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj clar lui Lareunţiu Reghecampf. Vedeta nici nu se gândeşte, momentan, să renunţe la numele soţului ei.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit!

Cei doi au divorţat, dar momentan nu şi-au încheiat conturile. Anamaria Prodan a răbufnit după ce Laurenţiu Reghecampf a cerut în instanţă să nu îi mai poarte numele. Magistraţii nu i-au dat câştig de cauză antrenorului de la Neftchi Baku.

Impresara se poate numi în continuare Reghecampf, după ce se va despărţi oficial de cel cu care are un copil, pe Bebeto. Vedeta i-a transmis un avertisment celui cu care este căsătorită de 15 ani.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Prodanca nu este de acord cu toate deciziile instanţei. Cea în privinţa pensiei alimentare este una dintre ele. În schimb, Reghe abia aşteaptă despărţirea definitivă. Şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Cei doi au deja un băieţel de doar câteva luni. Tocmai l-au botezat pe Liam. Antrenorul ar vrea să se însoare din nou după ce instanţa pronunţă despărţirea definită de Prodanca.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari