Nimeni n-a știut asta vreodată! Anamaria Prodan a dezvăluit un mare secret despre Reghecampf și primul ei soț: `Le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns!`

Anamaria Prodan este din nou femeie liberă. S-a pronunțat divorțul de cel de-al doilea soț, Laurențiu Reghecampf, cu care n-a mai putut rămâne în relații excelente, cum a rămas cu tatăl fetelor lor.

Din contră, agentul FIFA și antrenorul lui Neftchi Baku sunt la cuțite. Urmează și un partaj, ca după orice divorț, iar aici lucrurile sunt la fel de complicate și agitate, în situația în care Anamaria îl acuză pe Reghe că a fugit cu lucruri de mare valoare când a părăsit-o. Și că ar fi sustras inclusiv bani din conturile comune, fără acordul ei.

”Eu mi-am ales întotdeauna bărbații!”

Dincolo de aceste aspecte, de bătăi, ordine de restricție, acuzații și vorbe grele, Prodanca l-a iertat deja pe bărbatul care a plecat pentru o altă femeie și care are deja o nouă familie. Și are de gând să-și refacă și ea viața la momentul oportun, cu bărbatul potrivit. Nu își mai dorește să fie ea cea care decide, cea care face totul, și vrea să fie și ea doar o femeie în relație.

„Uite, și aici a fost o problemă. Că eu mi-am ales întotdeauna bărbații. Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns”, a dezvăluit Anamaria Prodan la emisiunea ”În Oglindă”, despre cei doi bărbați cu care a fost măritată, baschetbalistul Tibi Dumitrescu și fotbalistul Laurențiu Reghecampf.

”Am fost scut montat pe Laurențiu Reghecampf!”

„Și le-am spus ce vreau: te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat. Acum. După care eu, vezi cine sunt, tu trebuie să crești.

Era în liga a doua a doua atunci, nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. I-am spus că din acel moment îi voi construi, cărămidă cu cărămidă, cea mai frumoasă carieră pe care cineva o poate avea în România. Dar vreau să mă asculți, vreau să înveți să vorbești, vreau să înveți să taci.

Eu de azi înainte voi fi scutul tău. Și asta am făcut, am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Nu a mai existat absolut nimic pe pământ decât cariera lui.„, a declarat Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari