Amurgul zeilor! Japonia restabilește noua ordine la Cupa Mondială, Spania tremură serios până se califică!

Și cum începuseră în tandem ambele meciuri din grupa G. Germania avea 1-o cu Costa Rica, iar Spania pornea cu demaraj din minutul 12. Alvaro Morata a plutit peste apărarea niponă și a deschis scorul.

Iar până la pauză, ibericii au în control oarecum. Ce s-a întâmplat la vestiare se va afla probabil după meci. Că a fost discurs mobilizator, că a fost tăcere în cabinele japonezilor, cert e că în 5 minute, Doan (’48) și Tanaka (’53) au răsucit tabela.

Luis Enrique a dat din cap dezaprobator, însă VAR-ul l-a convins pe Victor Gomes că mingea nu a ieșit din teren înainte ca Tanaka să o introducă în plasă.

Iar fosta campioană mondială a stat de atunci cu sabia deasupra capului. Ba chiar timp de 3 minute a fost out de la Cupa Mondială. 3 minute, atât cât a ținut avantajul Costa Ricăi cu Germania. Spania a trăit periculos.

Dar într-un final, tot răul a fost spre bine. De pe locul al doilea în grupă, spaniolii vor întâlni Marocul, evitând Croatia în optimi și, eventual, Brazilia în sferturi. Japonia a câștigat grupa, iar fosta campioană mondială Germania pleacă acasă!

Japonia: Gonda – Itakura, Yoshida, Taniguchi – Ito, Morita, Tanaka, Nagatomo – Kamada, Maeda, Kubo
Japonia: Gonda – Itakura, Yoshida, Taniguchi – Ito, Morita, Tanaka, Nagatomo – Kamada, Maeda, Kubo
Selecționer: Hajime Moriyasu

Spania: Unai Simon – Azpilicueta, Rodri, Pau Torres, Balde – Gavi, Busquets, Pedri – N. Williams, Morata, Olmo
Rezerve: Alba, Asensio, Carvajal, Fati, E. Garcia, Guillamon, Koke, Laporte, Pino, Raya, R. Sanchez, Sarabia, Soler, F. Torres
Selecționer: Luis Enrique

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari