Alex Chipciu a suportat cu greu umilința de la Craiova: ‘M-am săturat de mine. Fotbalistic, mă simt abuzat’

Alexandru Chipciu a avut un discurs incredibil după ce U Cluj a fost zdrobită de FCU Craiova, scor 5-0. Golurile oltenilor au fost marcate de către Chițu (12′, 25′), Albu (36′), Bahassa (81′) și Blănuță (90′).

Fostul internațional român a recunoscut că s-a simțit umilit de doi adversari, Juan Bauza și Yassine Bahassa.

Alex Chipciu: „M-am săturat de mine. Fotbalistic, mă simt abuzat”

„Nu am fost nicăieri. Probabil am intrat foarte relaxați în meci, am crezut că e un meci ușor și ne-am trezit cu 5-0 și o mare umilință, e clar. Nu știu ce să zic, m-am și plictisit de mine, mă enervează rău de tot. M-am săturat de mine. Vin din respect pentru voi (n.r. la interviurile de după meci).

Fotbalistic, ce să zic, eu mă simt abuzat fotbalistic. Nu știu dacă am mai pierdut așa. Cred că la Brașov. Dacă aveam 20 de ani, cred că luam 3 cartonașe roșii azi. Înnebuneam să îmi dea cu călcâiul Bauza și Bahassa. O să mă duc acasă și în loc să visez familia, o să îi visez pe Bauza și Bahassa.

Trebuie să facem ceva cu rănile astea. Să trezim monstrul din noi la următorul meci cu ei sau chiar la meciul viitor cu Mioveni”, a declarat căpitanul clujenilor.

Alex Chipciu a povestit și ce s-a întâmplat în pauza meciului.

„Da, foarte urât fotbalul fără fani. Ireal. La pauză mai auzeam și muzică de club de la Nuba cred că era, am întârziat meciul din cauza muzicii.

Cred că o să mă enerveze să mă uit la mine. Suporterii o să creadă că mamă ce supărat sunt. Eu personal mă simt, nu știu, am ceva în mine rău de tot”, a mai spus Alex Chipciu, la flash-interviul de după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed