Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit! Atac devastator după meciul Andorra-România. Ce l-a scos din minţi pe milionar

Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit! Atac devastator după meciul Andorra-România. Milionarul a fost scos din minți din cauza lui Andrei Preda, supranumit Gogoașă.

Liderul galeriei lui FCU Craiova a fost văzut în mijlocul disputei violente dintre suporterii români la meciul cu Andorra.

Adrian Porumboiu, atac la adresa liderului galeriei FCU Craiova

În consecință, fostul finanțator al FC Vaslui a spus că Gogoașă ar trebui să primească interdicție pe stadion.

„Cine, Doamne iartă-mă, o mai fi și Gogoașă ăla. Doamne, Dumnezeule! Toți tâmpiții… Bine, mă, ai făcut la Craiova, ai făcut la Sfântu Gheorghe… Dar când vezi că ai asemenea indivizi, le dai interdicție să mai intre.

Te mai fac de râs și în fața atâtor spectatori. Nu știu de la ce se băteau, că de la fotbal nu. Oamenii se bat de la bani, de la femei. Nu erau nici bani, nici femei.

Gogoașă are tulburări de comportament, care trebuie să fie în atenția psihologilor. N-am mai fi noi, dacă nu ne-am da în spectacol”, a răbufnit Porumboiu, conform AS.ro.

Adrian Porumboiu: „Alibec este un jucător de excepție”

Porumboiu a vorbit și despre meciul României cu Andorra. El spune că Denis Alibec este un fotbalist autentic, în timp ce Dennis Man ar fi exact contrariul.

„Nimic spectaculos, nimic de reținut. Cel mai important lucru este, până la urmă, rezultatul. Sunt trei puncte. Până la urmă, când câștigi, totul e bine. Nu mai are importanță acum (n.r. jocul). Tot timpul să criticăm jocul, dar să câștigăm. Acum, sunt importante cele trei puncte. Stop!

Niciun joc nu seamănă cu altul. Poți să câștigi și cu Elveția, dacă te autodepășești. Nimeni nu poate să prestabilească rezultatul la un meci de fotbal.

S-a văzut că au în ei o dorință. Mi-a plăcut bucuria de la cele două goluri. Asta dă un tonul bun pentru cel care privește echipa în ansamblu. Este și o descătușare a lor. Au fost criticați, sunt criticați în continuare…

Denis Alibec e fotbalist autentic. De celălalt (n.r. Dennis Man), cu părere de rău, nu pot să spun că e atât de autentic. Alibec este un jucător de excepție. Probabil că doar la Astra a mai fost așa bun, dar acum e și mai bun, sub îndrumarea lui Hagi. În locul lui Alibec, nu văd pe altcineva. Alibec e fotbalist de fotbalist”, a mai spus fostul finanțator al Vasluiului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed