Adrian Porumboiu, atac dur după ce Gigi Becali a anunțat ce antrenor vrea la FCSB: ‘Îi trebuie un valet’

Adrian Porumboiu a vorbit despre situația în care este echipa lui Gigi Becali. Omul de afaceri a fost nevoit să-și caute un alt tehnician cu licență PRO, după ce Leo Strizu și-a dat demisia. 

Fostul patron de la FC Vaslui a vorbit despre cipriotul Elias Charalambous, pe care îl cunoaște de pe vremea când a evoluat pentru moldoveni. Porumboiu spune că indiferent de cel care va fi instalat pe bancă, tot Becali va da ordinele.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Antena Sport.

Ce spune Becali despre noul antrenor

Șeful de la FCSB a anunțat că are pe listă trei antrenori, doi străini și un român.

Cel român a stat şi pe banca echipei naţionale, în trecut. De asemenea, latifundiarul din Pipera a anunțat că oricine va veni la echipa sa, va colabora cu Mihai Pintilii.

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed