Scandal uriaş şi acuzaţii după Andorra-România! Meciul cu Belarus s-ar putea juca fără spectatori: ‘Nişte animale, ar trebui excluşi’

Scandal uriaş şi acuzaţii după Andorra-România! Meciul cu Belarus s-ar putea juca fără spectatori. Asta după ce ultraşii din gruparea Uniţi sub tricolor s-au bătut între ei în Andorra.

În minutul 11, ultraşii români s-au încăierat. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Ceilalţi români din tribune i-au huiduit.

Scandal uriaş şi acuzaţii după Andorra-România!

Din cauza faptului că suntem recidivişti, meciul cu Belarus s-ar putea juca fără spectatori. La finalul meciului, Florin Răducioiu și Viorel Moldovan i-au făcut praf pe ultraşii de la Uniţi dub tricolor..

După ce au văzut imaginile cu bătaie dintre suporterii români, cei doi foști mari atacanți ai naționalei au cerut pedepsirea acestora. „Aceste persoane nu ar trebuie să mai aibă acces pe stadioanele pe care joacă România. Trebuie identificați. Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin…

O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți”, a spus Florin Răducioiu în direct la PrimaSport.

Ulterior, a intervenit și Viorel Moldovan. „Eu am mai văzut așa ceva la un meci la Budapesta, contra Ungariei. Eram la încălzire și ei se băteau precum chiorii. Niște animale! «Uniți sub tricolor…». E urât! Ăștia suntem…

Trebuie identificați și «umflați». Pedepsiți… Astfel de exemplare nici nu mă interesează… Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună… Da, suferă alți pentru unii care fac așa ceva”, a spus Moldovan.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Păcat că la un meci al naționalei se întâmpla așa ceva, dar și cei care conduc sportul sunt vinovați, nu s-au luat măsuri drastice la multe evenimente unde ultrasi au fost implicați, cum ar fi printre ultimele, Sf.Gheorhe și echipa de handbal feminin din București și multe altele care s-au mai intămplat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed