Adrian Mutu, mesaj clar după Rapid-Farul! Anunţul momentului pentru propria echipă. Ce sunt obligaţi să facă jucătorii giuleştenilor

Adrian Mutu, mesaj clar după Rapid-Farul! Anunţul momentului pentru propria echipă. S-a aflat ce sunt obligaţi să facă jucătorii giuleştenilor. Briliantul de pe banca rapidiştilor este foarte mulţumit după meciul cu liderul.

Adrian Mutu şi-a felicitat echipa pentru jocul prestat, dar le-a dat un mesaj clar jucătorilor. trebuie să înceapă să şi câştige.

Adrian Mutu, mesaj clar după Rapid-Farul!

„Nu pot să spun că nu sunt mulţumit. A fost un meci echilibrat. Puteam să marcăm şi noi şi ei. Puteam să închidem meciul la 2-0 cu Dzugandzic. Mă bucur că am făcut o propagandă bună fotbalului. Încercăm să câştigăm meciul şi cel mai mult suntem mulţumiţi cu victoria.

Am întâlnit o echipă bună. Nu sunt întâmplător pe primul loc. Îmi felciit băieţii. Au dat 100% şi asta este cel mai important. În seara asta am fost noi sau ei pe atac. Dacă stăm să ne uităm, ei în prima repriză au avut şanse mai mari. Cred că i-am surprins un pic cu schimbarea de sistem de la pauză”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Rapid nu mai bate pe nimeni de 4 meciuri, dar Mutu este convins că vor veni şi victoriile. „În repriza a doua am condus noi jocul. De aia spun că am schimbat sistemul. Dacă trecea şi faza cu Nedelcu era foarte greu să ne mai dea gol. Am făcut spectacol. Am arătat a echipe de play-off.

Producem fotbal. Jucăm de la egal la egal cu primele două clasate. Lipseşte victoria. Dacă fructificam ocaziile altfel stăteam de vorbă. Să ne mulţumim că am luat două puncte cu cele mai bune echipe. Să mergem să câştigăm”, a mai spus Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed