Adrian Mititelu s-a enervat în direct! Ce l-a scos din sărite pe patronul lui FCU Craiova? Anunţ după victoria din derby

Adrian Mititelu s-a enervat în direct! S-a aflat ce l-a scos din sărite pe patronul lui FCU Craiova. Anunţ după victoria din derby, 2-0 cu cei de la CSU Craiova. Patronul Ştiinţei a spus clar.

Adrian Mititelu nu a fost fericit prea mult timp după CSU Craiova – FCU Craiova 0-2. Acesta s-a enervat în direct.

Adrian Mititelu s-a enervat în direct!

Adrian Mititelu nu poate trece peste războiul cu cei de la CSU Craiova. Nu o consideră pe echipa patronată de Mihai Rotaru adevărata Universitatea. Mai mult, a spus şi care este numele din acte al rivalilor.

„Echipa lor nu se numește Universitatea Craiova. Se numește Club Sportiv Universitatea 1948. Eu sunt foarte frustrat și mă doare sufletul când spui că eu am jucat cu Universitatea Craiova când eu mi-am dat viața pentru Universitatea Craiova.

Hai să folosim exprimarea «cealaltă echipă din Craiova», pentru că așa e cel mai echilibrat. E o situație ingrată și explozivă. Eu mi-am petrecut ultimii 20 de ani luptând pentru cauza asta. Nu, frate, eu nu am jucat cu Universitatea Craiova. Eu am jucat cu o echipă care în mod fraudulos și abuziv și din cauza unor complicități ale autorităților statului român joacă sub această titulatură. Ei nici nu se numesc așa.

În buletin se numesc U Craiova 1948 Club Sportiv. Ăsta e numele oficial. Și au un acord de la Clubul Sportiv al lui Badea să folosească în competiție această denumire, dar acest acord e ilegal și imoral”, a declarat Mititelu, conform fanatik.ro.

FCU Craiova a bătut-o pe rivala CSU Craiova sâmbătă seara. A fost 2-0 pentru trupa lui Nicolo Napoli într-un meci socotit în deplasare.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari